Jij ziet eruit zoals je je voelt met een botox behandeling

Zie jij in de spiegel iemand die je niet wilt zijn? Zie je vooral de rimpels rond je ogen en je mond en kan je daardoor niet verder kijken? Je bent zoveel meer dan die rimpels. Soms zitten de plooien in je huid je zo in de weg dat je voelt dat je uiterlijk en je innerlijk niet in balans zijn. Je voelt je jong en dat wil je ook uitstralen. Die fronsrimpels doen je ouder lijken. Breng lichaam en geest weer in balans met een botox behandeling.

Wat houdt een botox behandeling in?

Botox is een eiwit dat uit de natuur komt. In de cosmetische kliniek wordt botox geïnjecteerd om spieren tijdelijk te laten ontspannen. De spieren in de huid kunnen zich na een botox behandeling niet meer volledig aanspannen. Kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdslijnen verdwijnen. Botox blijft ongeveer drie maanden werken. Daarna heb je een nieuwe behandeling nodig. Botox is niet alleen toe te passen bij rimpels. Ook zenuwen kan je ermee blokkeren. Als je overmatig zweet kan botox in je oksels geïnjecteerd worden om het zweten te verminderen. Je kan ook baat hebben bij een botox behandeling als je last hebt van migraine of tandenknarsen. Een mogelijke oorzaak van migraine is het heftig aanspannen van de spieren in je gezicht. De toepassingen van botox zijn eindeloos.

Laat je goed informeren

Voordat je een behandeling met botox laat uitvoeren laat je je goed informeren bij een cosmetische kliniek. Tijdens de intake kan je al je vragen stellen en bespreek je met de arts je wensen en de mogelijkheden van behandeling. Vaak krijg je al een goed gevoel als je de kliniek binnenstapt. De manier waarop je ontvangen wordt en de tijd die genomen wordt om jouw vragen te beantwoorden zegt veel. Lees ook de ervaringen van andere cliënten en ga na of de arts is geregistreerd in het BIG-register. Breng je uiterlijk en je innerlijk weer in balans met botox.